MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE. Utilizarea acestui site semnifica acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, nu folositi acest site. Termenii si conditiile prezente pot fi modificate in orice moment.

Restrictii in utilizarea materialelor

Acest site este protejat prin dreptul de autor. Orice text sau material grafic pe care il copiati, tipariti, sau descarcati este sub licenta Medo exclusiv pentru uz personal, non-commercial, cu conditia de a nu modifica sau sterge nota privind dreptul de copyright, marca sau alte note privind proprietatea intelectuala.

Daca descarcati software din acest site, inclusiv toate fisiere si imaginile continute sau generate de software, si datele adiacente (denumite in continuare „Software”) sunt considerate ca fiind sub licenta Medo, exclusiv pentru uz personal si non-comercial. Medo nu transfera nici titlul si nici drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. Medo detine titlul deplin si complet asupra Software precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduce Software, nici sa il decompilati, sa ii modificati structura, sa dezasamblati Software-ul intr-o forma perceptibila. Toate marcile si logourile sunt detinute de Medo sau detinatorii licentei si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in nici un mod.

Acest site este controlat si operat de Medo de la sediul sau. Medo nu are obligatia ca materialele din acest site sa fie potrivite sau disponibile pentru utilizare in alte locatii. Cei care acceseaza situl din alte locatii o fac pe propria raspundere si raspund legal, in conformitate cu legislatia locala. Nici un software nu va fi descarcat sau exportat din acest site.

Rezerve si Limitari de Raspundere – Alte Declaratii

Medo poate modifica, repozitiona, elimina sau adauga portiuni la acest site in orice moment.

MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT PUSE LA DISPOZITIE „CA ATARE” SI FARA NICI UN FEL DE GARANTII EXPRESE SAU IMPLICITE. Medo NU GARANTEAZA SI NU ARE NICI O OBLIGATIE LEGATA DE UTILIZAREA SAU REZULTATUL UTILIZARII CONTINUTULUI SAU MATERIALELOR DIN ACEST SITE PRIVIND CORECTITUDINEA, ACURATETEA SAU SIGURANTA.

IN MASURA PERMISA DE LEGILE APLICABILE, Medo ISI REZERVA TOATE GARANTIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUZAND DAR FARA A SE LIMITA LA GARANTIILE COMERCIALE, ADECVAREA PENTRU UN SCOP SPECIFIC SI NON-INCALCAREA. Medo NU GARANTEAZA ACURATETEA, TOTALITATEA SAU UTILITATEA INFORMATIILOR CONTINUTE IN ACEST SITE. Medo NU GARANTEAZA CA FUNCTIILE CONTINUTE IN MATERIALELE DISPONIBILE PE ACEST SITE VOR FI NEINTRERUPTE SAU FARA ERORI, CA INADVERTENTELE SAU MATERIALELE VOR FI CORECTATE, CA SITUL SAU SERVERUL CARE LE PUNE LA DISPOZITIE NU CONTINE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE VATAMATOARE. DUMNEAVOASTRA (NU Medo) VA ASUMATI INTREGUL COST AL SERVIICIILOR NECESARE DE REPARARE SI MODIFICARE.

IN NICI O CIRCUMSTANTA, INCLUZAND FARA A SE LIMITA LA, NEGLIJENTA, Medo NU VA FI RESPONSABIL PENTRU NICI O DESPAGUBIRE SPECIALA SAU SEMNIFICATIVA REZULTATA DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE UTILIZARE A SITULUI SAU ALTE MATERIALE CARE POT FI DESCARCATE, CHIAR DACA Medo SAU REPREZENTANTII SAI AU FOST INFORMATI ASUPRA POSIBILITATII UNOR ASEMENEA PAGUBE. IN NICI O CIRCUMSTANTA Medo NU ESTE RESPONSABIL IN TOTALITATE IN FATA DVS. PENTRU TOATE PAGUBELE, PIERDERILE SAU ACTIUNILE (FIE PRIN CONTRACT FIE ALTFEL), CARE DEPASESC SUMA PE CARE ATI PLATIT-O CATRE Medo, DACA EXISTA, PENTRU PRODUSELE SI/SAU SERVICIILE ACHIZITIONATE DE PE ACEST SITE.

LEGEA APLICABILA NU POATE PERMITE EXCLUDEREA GARANTIILOR IMPLICITE, SAU LIMITARILE DE RESPONSABILITATE ANTERIOR MENTIONATE, ASTFEL CA EXCLUDERILE DE MAI SUS NU VA POT FI APLICATE.

Legaturi (linkuri) catre alte situri

Medo nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre siturile pe care le acesati. La accesarea unui site care nu apartine retelei de situri operate de Medo, va rugam sa aveti in vedere faptul ca situl este independent de Medo si ca Medo nu exercita nici un control asupra continutului acelui site. Stabilirea unui link catre un site in afara retelei Medo nu presupune ca Medo isi asuma si accepta responsabilitatea pentru continutul sau utilizarea unui asemenea web site.

Conformitati

Daca un vizitator al acestui site raspunde solicitarii Medo cu informatii incluzand data feedback, precum intrebari, comentarii, sugestii cu privire la site sau continutul oricarui element, asemenea informatii se presupun a fi ne-confidentiale si Medo nu va avea nici o obligatie cu privirea la aceste informatii. In plus, Medo va avea libertatea sa reproduca, utilizeze, sa faca publice, sa prezinte, expuna, transmita, efectueze, sa creeze lucrari derivate si sa distribuie informatia catre alte persoane fara nici o limitare, si sa autorizeze alte persoane in legatura cu acestea. Mai mult Medo va avea libertatea de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnica continuta in aceste informatii in orice scop, inclusiv si fara a se limita la: dezvoltarea, producerea, promovarea si comercializarea produselor si altor elemente incorporate in aceasta informatie. Prezentul paragraf nu se aplica in cazul oricaror informatii personale (precum: nume, adresa postala si adresa de e-mail), a caror utilizare este guvernata de politica de confidentialitate a Medo.

Luand in considerare eforturile continue ale Medo de a dezvolta si imbunatati aceste produse si de a oferi un feedback utilizatorilor sai, sunteti de acord sa transferati asemenea idei, concepte, know-how si tehnici catre Medo fara nici o compensatie. Va declarati acordul sa efectuati oricare si toate documentele pe care Medo le poate solicita in mod rezonabil cu privire la confirmarea dreptului de proprietate al Medo si al dreptului nelimitat de a utiliza semenea idei, concepte, know-how si tehnici.

Sunteti responsabil in mod exclusiv pentru continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Agreati ca nici un comentariu trimis de dvs. catre acest site: (i) nu va viola nici un drept al nici unei terte parti, incluzand dreptul de copyright, marca, drepturi de proprietate intelectuala, privind confidentialitatea sau de alta natura; (ii) nu va fi si nu va contine material defaimatoare sau de alta natura, ilegale, abuzive sau obscene sau nu va constitui o incalcare a secretelor comerciale/de afaceri catre o terta parte; si (iii) nu va desconsidera produsele sau serviciile oricarei terte parti. Veti fi de accord sa nu trimiteti nici o informatie personala (alta decat adresa de e-mail sau aliasul) prin email catre alti utilizatori sau prin mesajele postate de catre dvs pe acest site.

Incetare

Prezentul Acord este in vigoare pana cand inceteaza la solicitarea dvs sau a Medo. Puteti inceta prezentul accord in orice moment renuntand la utilizarea acestui site, cu conditia ca utilizarea anterioara sa fi respectat conditiile prezentului acord. Medo poate inceta prezentul acord in orice moment, fara o notificare prealabila, si in consecinta sa refuze accesul dvs pe site, la discretia sa, pentru orice motiv, inclusiv si fara a se limita la nerespectarea ternenilor si conditiilor prezentului Acord. La terminarea prezentului Acord, fie de catre dvs, fie de catre Medo, trebuie sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale, efectuate prin termenii acestui acord sau prin alte metode.

Pin It
Back to Top