MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

Medicina familiei la MEDO

       Centrul Medical MEDO este specializat in servicii de asistentă medicală primară si oferă întreaga gamă de servicii necesare pacienţilor până la poarta spitalului.

       MEDO a luat fiintă în 1994, primul serviciu oferit fiind de asistenta medicala la domiciliu (Medici la DOmiciliu) in regim privat 100%. De-a lungul timpului ne-am diversificat gama de servicii, pentru a veni in sprijinul pacientilor nostrii, astfel incat astazi oferim toate serviciile de baza in ambulatoriu.

       In centrul activitatii noastre este, evident, medicina familiei. Serviciul de medicina familiei MEDO este un serviciu modern, organizat si dotat in conformitate cu normele europene. Medicul de familie coordoneaza ingrijirile medicale de care are nevoie pacientul inscris in serviciul de medicina familiei MEDO, astfel incat acesta poate beneficia, atunci cand este cazul, de serviciile de laborator, investigatii functionale, consultatii de specialitate, consultatii la domiciliu, ingrijiri la domiciliu, acupunctura si altele.

Serviciile oferite de MEDO

 

       Preocuparea noastră a fost să cream un serviciu de medicina familiei în care să primeze interesul pacientului, să putem rezolva orice problemă de sănătate care nu necesită spitalizarea. Aproximativ 80-85% din problemele pacientilor pot fi rezolvate în medicina primară, cu maxim de siguranţă, confort şi satisfacţie. Medicul de familie este şi trebuie să fie cel care veghează la sănătate pacientului, cel care se ocupă de managementul informaţiilor medicale ale pacientului, ajutându-l să se orienteze în sistemul medical.

       In serviciul nostru de medicina familiei pacienţii se simt ca într-o familie, existând o permanentă preocupare de îmbunătăţire a comunicării, ceea ce se reflectă şi în rezultatele terapeutice. Pacientul participă la luarea celor mai bune decizii, asistat de medici de familie bine pregătiţi, care au la dispoziţie tehnologia şi facilităţile centrului nostru. La noi fiecare pacient este special!

Medicina Familiei Medo

       Odata inscris pe lista cabinetului de medicina familiei, pacientul poate beneficia de toate serviciile oferite de Centrul Medical MEDO. El devine parte al unui sistem de ingrijiri complex. Siguranta si continuitatea ingrijirilor oferite de serviciul de medicina familiei MEDO este apreciata in mod corect de pacientii inscrisi pe listele MEDO. La orice ora, 7 zile pe saptamana, ei au acces la medicii nostrii. Pe langa consultatiile oferite in mod normal la cabinetele de medicina familiei, pot solicita consultatii la domiciliu prin 0268-966, sau de serviciile Centrului de Permanenta deschis la sediul MEDO din str. Cicoarei nr. 8A. De asemenea, pot accesa diverse servicii si ingrijiri la domiciliu, sau transport medicalizat, in caz de necesitate, oriunde in tara sau strainatate, inclusiv transport aerian.

       In cazul in care pacientul are nevoie de consultatii interdisciplinare, poate accesa serviciile de specialitate ale MEDO sau li se asigura accesul la alte unitati de specialitate. In cazurile grave, prin partenerii externi, pacientii pot solicita o a doua opinie sau chiar servicii oferite de clinici de prestigiu din Europa.

 Care sunt costurile?

       Pacientii asigurati inscrisi pe lista serviciului de medicina familiei beneficiaza de toate serviciile decontate de Casa de Asigurari de Sanatate. Laboratorul MEDO este, de asemenea, in contract cu CNAS, astfel incat puteti beneficia, la nevoie, de analizele care sunt decontate de casa de asigurari. Servicile oferite de Centrul de permanenta sunt, de asemenea, gratuite pentru asiguratii din Brasov si Ghimbav. MEDO mai ofera si servicii de specialitate in regim compensat in cadrul cabinetelor de obstetrica-ginecologie, cardiologie si psihiatrie.

 Care sunt avantajele de a fi inscris la medicina familiei MEDO?

       Avantajele sunt evidente, in primul faptul ca puteti beneficia de serviciile singurului centru medical din Brasov care ofera servicii complete de asistenta medicala primara 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. La orice ora din zi sau din noapte va puteti baza pe noi.

 

 

Pin It
Back to Top