MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

Teste ADN si de paternitate

Va putem ajuta sa va raspundeti la intrebarile interioare cu referire la stabilirea rudeniei, respectiv testarea paternității (inclusiv în timpul sarcinii), maternității, fraternității, mătușă/unchi – nepot și bunic/bunică – nepot.

 

Multi dintre cei care au un astfel de semn de intrebare, din comoditate, nu au curajul de a merge mai departe si cu aflarea adevarului. Pentru acei dintre dumneavoastra care doresc totusi sa afle adevarul, dar vor sa-si patreze anonimatul  va recomandam testul de paternitate informativ.

 

In intampinarea dumneavostra,  pentru orice informații legate de testările ADN de  stabilire a rudeniei, consilierii noștri vă stau la dispoziție zilnic, în intervalul orar 8 – 20, la oricare din numerele de telefon:

 

0730 096 610consilier Alexandru Mihaela
0730 096 609 – consilier Tudorache Alexandru

 

MEDO Brasov este certificat SR EN ISO 9001:2008 de către QEC Certification, membru al SN Registrars (Holdings) Ltd .

 

Testările genetice pot fi efectuate la solicitarea dumneavoastra sau a instanțelor de judecată, a centrelor de plasament, ambasadelor, etc. la cel mai mic pret in raport cu calitatea.

 

Asigurăm consiliere personalizată clienților, în funcție de tipul solicitărilor și problemelor. Avem posibilitatea să efectuam la cerere expertize extrajudiciare pentru stabilirea gradelor de rudenie în cazul proceselor de stabilire a paternității, maternității, adopții sau succesiunii.

 

Toate testările genetice pentru stabilirea paternitatii si relatiei de rudenie sunt efectuate în parteneriat cu laboratorul de medicina legală și criminalistică DDC – DNA Diagnostics Center din Ohio, S.U.A. si Eurofins Medigenomix Forensik GmbH – laborator de medicina legala si genetica judiciara cu sediul in Ebersberg, Germania, acreditat ISO 17025:2005 pentru genetica judiciara si ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii.Laboratorul este acreditat sa efectueze expertize judiciare dispuse de instantele de orice grad conform normelor U.E.
Termenul de efectuare a expertizei judiciare este de 5 zile , cel mai scurt din tara .

 

Puteti afla mai multe informatii de pe site-ul : dnacenter.com/romania/ si https://www.eurofins.com/forensic-services/forensic-dna/

 

Pentru efectuarea testărilor ADN sunt necesare celule bucale recoltate prin frecarea pe fața internă a obrazului cu tampoane speciale pe care vi le punem la dispozitie. Recoltarea este nedureroasă, nu este toxică si se poate face din prima zi de viață a copilului. De asemenea, putem lua in calcul si alte tipuri de probe: mucuri de țigara, ceară de ureche, periuțe de dinți, etc.

 

Rezultatele noastre garanteaza o probabilitate mai mare de 99,9999%+ in cazul in care tatal prezumtiv este tatal biologic  si  0% in cazul in care nu este tatal biologic.

 

Tipurile de testări ADN de informare și legalizate pentru stabilirea rudeniei pe care vi le oferim sunt:

  • testarea paternității pe 20, 22 sau 25 regiuni ADN
  • testarea paternității în timpul sarcinii prin metoda non invazivă, adică prin recoltare de sânge de la gravidă (la fel ca pentru orice analiză de sânge) și celule bucale de la tatăl prezumtiv
  • testarea maternității pe 20, 22 sau 25 regiuni ADN
  • testarea fraternității pe 20, 22 sau 25 regiuni ADN
  • testul mătușă/nepot și unchi/nepot
  • testul bunic/nepot

Va ajutam sa decideti pentru care dintre tipurile de testari ADN sa optati si numarul de regiuni necesare pentru o maxima acuratete.

 

Puteți comanda, GRATUIT,kit-urile de recoltare si prin e-mail la una din adresele de mai jos:

adn.medo@gmail.com

mihaela.alexandru@medo.ro

Test ADN și test de paternitate prenatal la MEDO Brașov

Test ADN și test de paternitate prenatal la MEDO Brașov

Rezultatul testărilor de paternitate este primit în 8 –10 zile în regim normal sau în 5 zile lucrătoare daca optati pentru efectuarea lui in regim de urgență, prin plata unei taxe suplimentare.

 

MEDO este o companie inregistrata la  ‘Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal’, si respecta standardele G.D.P.R. conform legii !

 

Pin It
Back to Top