MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

 

 

 

MedoNews nr.4, Ianuarie 2012 www.medo.ro

 

Depresia

Integrarea sanatatii mentale in asistenta medicala primara este cel mai trainic mod de a asigura accesul populatiei la ingrijiri de sanatate mentala, atunci cand este nevoie. Astfel, serviciile de sanatate mentala se apropie de oameni, permitand familiilor desfasurarea normala a vientii si activitatii zilnice.

Medo ofera sprijin pacientilor cu probleme psihiatrice prin cabinetul de psihiatrie in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. Una dintre cele mai frecvente cauze de consult este reprezentata de depresie. Cititi in continuare ghidul de depresie pentru pacienti. Pentru a va intalnii cu specialistii nostrii va rugam sa va programati la 0268/41.24.21.

Mai multe detalii…

 

Medicina traditionala chineza la Medo

Un specialist în acupunctura Zhendao din China îi trateaza pe brasovenii care sufera de afectiuni osteo-articulare, post-traumatice, degenerative sau inflamatorii. Terapia ZHENDAO este extrem de benefica in afectiuni osteo-articulare, post traumatice, degenerative sau inflamatorii; tratarea tulburarilor functionale organice, si tratarea anumitor tulburari psihice precum anxietatea, depresia, atacurile de panica. De asemenea este benefica in tratarea dezechilibrelor metabolice, gen obezitate, disfunctii ale organelor de reproducere.

Clip video

Mai multe detalii…

 

Testul Torch

Testul Torch este un test screening pentru un grup de afectiuni desemnate prin acronimul TORCH – prin care se inteleg toxoplasmoza – T, alte infecţii – O (HIV, hepatita B, infecţia cu enterovirus, virusul Epstein-Barr, virusul varicelo-zosterian,
parvovirusul B19), rubeola – R , citomegaloviroza – C, infecţia cu virusul herpes simplex – H. Uneori se foloseste acronimul TORCHS – daca se efectueaza si testul pentru sifilis. Oricare din infecţiile TORCH poate determina apariţia unui grup de manifestări similare la nou-născutul afectat, cunoscut sub numele de sindromul TORCH. Testul TORCH poate determina daca persoana a avut o infectie recenta, o infectie veche sau nu a fost niciodata expus la agentii infectiosi testati.

Mai multe detalii…

 

 

 

Centru Medical MEDO Brasov

Str. Cicoarei, nr. 8A, cod 500188
Telefon: 0268/47.42.37
Programari consultatii: 0268/41.24.21
Consultatii la domiciliu: 0268-966
E-mail: office@medo.ro
 
 
 
 


Pin It
Back to Top