MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

 

MedoNews nr.5, Februarie 2012                                                                        www.medo.ro

Nou la MEDO – Serviciul de cardiologie in contract cu Casa de Asigurari

Centrul Medical Medo are placerea sa anunte deschiderea de la 1 Martie 2012 a unui noi serviciu in contract cu Casa de Asigurari Brasov – Cabinetul de Cardiologie. Consultatiile in specialitatea cardiologie sunt oferite de Dr. Doka Bianca, medic specialist cardiolog. Pacientii cu bilet de trimitere de la medicul de familie beneficiaza de consultatii in regim compensat (consultatia de cardiologie + exemenul electrocardiografic). Daca este necesar, pacientii pot beneficia de investigatii suplimentare – echografie cardiaca 3D, examen Doppler etc.

Acest serviciu vine in completarea celorlalte servicii MEDO in contract cu CNAS – Cabinetul de Obstetrica-Ginecologie, Cabinetul de Psihiatrie, Laboratorul Clinic si Centrul de Permanenta MEDO.

 

Citeste online.

 

Tratamentul Zhendao pentru disfunctie erectila si impotenta

Tulburari de dinamica sexuala, frigiditate, anorgasmie, impotenta sau disfunctie erectila, iata doar citeva probleme cu care se confrunta pacientii cabinetelor de sexologie.

Terapia Zhendao, o noua metoda de acupuntura ce imbina traditia chineza cu medicina stiintifica de ultima ora, reprezinta o metoda eficienta si fara complicatii ce va poate ajuta in rezolvarea problemelor de natura sexulala, disfunctie erectila, impotenta in doar cateva sedinte de tratament.

Profesorul Xian Dehua este unul din cei 23 de specialisti din intreaga lume ce este specializat in astfel de terapie,  si in tratamentul acestor afectiuni. Tratamentul sau este unic in Europa iar experianta a 400.000 de cazuri tratate in China i-au adus prestigiu in intreaga lume.

Rata de succes al acestei terapii a fost demonstrata stiintific si este de peste 40 de ori mai eficienta decat acupunctura clasica, iar faptul ca nu apar complicatii in urma terapiei, cum se intampla in cazul tratamentelor medicamentoase (Viagra) , fac ca terapia Zhendao sa fie foarte apreciata si cautata.

Activitatea Prof. Dehua se desfasoara la noul centru medical MEDO din stada Cicoarei nr.8 zilnic intre orele 09.00-15.00. Pentru programari va rugam sa sunati la telefon. 

Citeste online.

 

MEDO Brasov partener in proiectul “Rotary Citadel pentru o educatie mai buna”

Proiectul a fost initiat de Rotary Citadel Brasov si a demarat in anul 2009 prin semnarea parteneriatelor cu Inspectoratul scolar Brasov si ASB Germania pe o perioada de 5 ani.  Proiectul  vizează activarea iniţiativelor din şcoli, promovarea ideilor originale şi a reprezentărilor copiilor din ciclul gimnazial asupra şcolii, concept european, stimulând creativitatea, dezinvoltura în exprimare, inovaţia, spiritul de competiţie.

Citeste online.

 

Centru Medical MEDO Brasov

Str. Cicoarei, nr. 8A, cod 500188

Telefon: 0268/47.42.37

Programari consultatii:  0268/41.24.21

Consultatii la domiciliu: 0268-966

E-mail: office@medo.ro 

Urmariti-ne pe Facebook!

 

 

Pin It
Back to Top