MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

Monitorul Expres, 10.07.2009

• Un specialist în acupunctura Zhendao din China îi trateaza pe brasovenii care sufera de afectiuni osteo-articulare, post-traumatice, degenerative sau inflamatorii

Pentru prima data în Brasov si chiar în Europa, aproape orice afectiune poate fi rezolvata de un profesor chinez specializat în acupunctura.

Acupunctura Zhendao

Acupunctura Zhendao

Profesorul Xiao Dehua este unul dintre cei 23 de specialisti în acupunctura Zhendao din China, care ajuta la tratarea afectiunilor osteo-articulare, post-traumatice, degenerative sau inflamatorii, tratarea tulburarilor functionale organice si tratarea anumitor tulburari psihice. Tehnica ajuta si la tratarea tulburarilor functionale organice sau psihice, dar si la tratarea dezechilibrelor metabolice, gen obezitate, sau disfunctii ale organelor de reproducere. Profesorul va sta la Brasov, la noua clinica Medo, de pe Strada Cicoarei nr.8, timp de un an, perioada în care îi va trata pe toti brasovenii care vor sa încerce si altceva decît medicina traditionala.

Rezultate spectaculoase

Potrivit medicilor, efectele acupuncturii de tip Zhendao sînt spectaculoase, iar prin procedurile pe care le implica aceasta metoda se obtin rezultate de 40 de ori mai eficiente decît în acupunctura traditionala. Terapia consta în diagnosticarea afectiunii, indentificarea punctelor de acupunctura si stimularea acestora prin introducerea unui ac steril. „Terapia Zhendao are rezultate foarte bune. Terapia este nedureroasa, eventual pacientul simte o întepatura. Aceasta se face cu un ac special, care difera ca dimensiune si care, prin manevrare, produce efectele respective. Are o multitudine de aplicatii, pentru sportivi, în afectiuni reumatismale sau probleme congenitale, în tratamentul afectiunilor psihice sau disfunctii sexuale“, a spus dr. Radu Mitrea, director general Clinica Medo. Potrivit acestuia, scopul este acela de a-i învata pe români sa apeleze la o forma de medicina alternativa si complementara celei traditionale, cu rezultate deosebite de 2.200 de ani încoace. Potrivit medicilor, un tratament consta, în medie, în trei sedinte care nu dureaza mai mult de trei minute.

Multumiti de rezultat

Profesorul Xiao Dehua a explicat ca acupunctura Zhendao poate trata sau ameliora si afectiuni vechi de 30 de ani si foarte rar se întîmpla ca boala sa mai revina, dar depinde si de modul în care fiecare om întelege sa aiba grija de sanatatea lui. „Pacientii ar trebui sa aleaga acupunctura Zhendao pentru ca este foarte eficienta. Recuperarea este imediata, iar rezultatele au un efect de 40 de ori mai eficient ca la acupunctura traditionala. Nu necesita internare si nu are nici efecte secundare“, a spus profesorul Xiao Dehua. Desi se afla doar de cîteva zile la Brasov, medicul a reusit deja sa trateze trei pacienti care s-au declarat extrem de multumiti de rezultat. „Este a doua sedinta la care vin. Sufar de o spondiloza cervicala si o spondiloza lombara si sînt încîntat de rezultat. Fiind eu însumi medic, am recurs la acest tip de medicina, pentru ca nu pot lua medicamente la infinit“, a spus Ovidiu Mitrea, medic pensionar. Pacientii sustin ca, desi o sedinta costa 200 de lei, efectele sînt pe masura.

 

Pin It
Back to Top