MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

Monitorul Local, 18.12.1998

Asociatia Medicilor brasoveni care asigura asistenta medicala la domiciliul pacientului ( MEDO) a deschis ieri primul cabinet medical in care isi vor desfasura de acum incolo activitatea cei 18 medici ai asociatiei. Infiintata in urma cu patru ani la Brasov, MEDO a reusit sa trateze de-a lungul existentei sale aproximativ 8.000 de pacienti ,unii dintre ei renuntand sa apeleze la serviciile altor medici, dupa ce au fost tratati de reprezentantii acestei asociatii. Cabinetul, inaugurat ieri, este axat pe medicina generala si pediatrie. Pe linga cele doua cabinete de consultatii, pacientii vor avea la dispozitie un laborator de analize medicale uzuale. Dr. Radu Mitrea, unul din cei 18 medici care isi vor desfasura activitatea in acest cabinet, a precizat ca MEDO va continua sa functioneze dupa acelasi principiu al asigurarii asistentei medicale la domiciliu, dotarea acestui cabinet avand rolul de a inlesni munca medicului.

Medicii si asistentele vor avea la dispozitie, pe linga aparatura medicala performanta,si un sistem informatic de ultima ora.

Cristian Rosca, inginerul care asigura functionarea sistemului informatic al cabinetului, ne-a spus ca medicii vor avea acces la o baza de date care poate fi accesata in reteaua cabinetului sau de la domiciliu, prin intermediul Internetului, aceasta va fi modalitatea prin care se va realiza comunicarea intre medici. Dr. Radu Mitrea a mai precizat ca acest nou serviciu de asistenta medicala incearca sa aduca in medicina romaneasca tot ceea ce este nou, considerand ca ceea ce a reusit sa realizeze MEDO este un exemplu pentru viitoarea dezvoltare a bazei medicale din tara noastra.                                                                                                                                                                             

Raluca BENGA                                                                                                                          

    

Pin It
Back to Top