MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

        MISIUNEA NOASTRA

        Crearea unui sistem medical modern, diversificat, cu baze materiale, logistice si umane performante, care sa satisfaca cerintele si necesitatile clientilor Mileniului 3.
        Cresterea veniturilor si profitului MEDO pentru  dezvoltarea firmei si bunastarea angajatilor ei.
        Serviciile aduse clientilor sunt mai presus de orice, apoi cele aduse angajatilor, iar cele aduse actionarilor sunt ultimele.

        DESPRE NOI

        MEDO a luat fiinta in anul 1994, la pornire avea un numar de 4 medici de medicina generala, un telefon celular din prima generatie, o geanta medicala si mult suflet.
        La aceasta ora MEDO dispune de 28 de medici angajati si colaboratori, 10 asistenti medicali, clinica moderna dotata conform celor mai inalte standarde, ambulante medicale, laborator de analize medicale. MEDO are la aceasta ora de un portofoliu de 10000 asistati permanenti si un numar de 286 firme contractante.

        DATE PERSONAL

        Managementul este asigurat de  o echipa formata din manageri cu pregatire MBA, diploma management, masteri in diverse specialitati, inclusiv medicale.
        MEDO dispune de variate specialitati medicale, inclusiv pentru consultatii, ingrijiri la domiciliu si ambulante.
        Medici de medicina muncii pentru contracte cu firme cu diverse obiecte de activitate.

OBIECTIVE

        Rezolvarea problemelor pacientilor si clientilor corporatvi, prin punerea la dispozitie a unui show-room medical cu dotari necesare pentru informarea acestora in legatura cu necesitatile si problemele medicale survenite, precum si posibilitatea inregistrarii si luarii in evidenta pentru accesul la serviciile diversificate MEDO.
        Serviciile sunt organizate in asa fel incat sa poata rezolva orice cerinta pana la nivel de spitalizare (exclusiv), la nivel national si international

        PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE

  •  accesul direct al clientilor la sediul central, sau centrelor MEDO partenere pentru informare, identificarea si rezolvarea problemelor;
  •  apelarea serviciului de dispecerat telefonic (0268) 966, 24/24h
  •  accesul prin intermediul internetului pentru a fi in permanente in legatura cu centru MEDO*

        Asistenta medicala la domiciliu – TELEFON: (0268) 966
        Consultatii la cabinetele proprii cu programare prealabila. Consiliere in probleme medicale.       

 

Pin It
Back to Top