MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

Urologia este specialitatea medico-chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor tractului urinar și a sistemului reproductiv masculin.

Orice barbat trecut de varsta de 50 de ani trebuie sa vina, cel putin o data pe an, la medicul urolog . Pentru cei care au un istoric de cancer de prostata in familie, recomandarea specialistului este sa inceapa controlul periodic inca de pe la varsta de 45 ani.

Abordarea medicala a unor afectiuni urologice (ca de exemplu, infectii urinare, hipertrofie benigna de prostata, calculi/litiaza renala) este combinata cu corectia chirugicala a anomaliilor congenitale sau a unor cancere in sfera genito-urinara.

Medicul specialist urolog se ocupa de investigarea incontinentei urinare, disfunctiilor sexuale, infertilitatii masculine.

Uurologie brasovrologia este strans legata de alte domenii medicale :

  • andrologie,
  • nefrologie,
  • ginecologie,

Consultatiile permit medicului specialist sa precizeze diagnosticul diferitelor afectiuni urologice, sa prezinte optiunile de tratament si sa stabileasca procedeul terapeutic optim, in concordanta cu problemele pacientului.

In cadrul consultatiilor puteti beneficia si de servicii de ecografie urologica.

Consultatiile sunt asigurate de dr. Marius Lazar.

In cazul in care aveti nevoie de un medic de familie disponibil la orice ora, va rugam sa accesati programul Medic de Familie al Clinicii MEDO Brasov prin click AICI.

Daca este necesar, pacientii pot beneficia de investigatii suplimentare, analize etc.

Pentru informatii suplimentare sau programari va rugam sa ne contactati la telefon 0268 412 421.

Pin It
Back to Top