MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

Chirurgie plastica Medo BrasovChirurgia plastică-microchirurgia reconstructivă este o specialitate medicală care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul chirurgical al arsurilor, electrocuțiilor, traumatismelor însoțite de distrugeri de părți moi, ale mâinilor traumatizate (leziuni tegumentare, scheletice, tendinoase, vasculo-nervoase), al tumorilor de suprafață, al malformațiilor congenitale și al unor suferințe estetice.

Aceasta tinde sa imbunatateasca functiile fizice, sa diminueze deformitatile sau cicatricile rezultate din accidente, boli sau defecte congenitale. Cuvantul „plastic” vine din limba greaca si inseamna a modela Cicatricele sunt semne lasate dupa ce o rana s-a vindecat si sunt rezultatele inevitabile a unei operatii sau raniri. Din pacate, procesul de vindecare al acestora este imprevizibil, vindecarea defectuasa ducand la un aspect mai putin placut dar nu este o regula. Pana si ranile ce par a se vindeca frumos pot lasa o cicatrice ce-ti afecteaza modul in care arati.

Cicatricile pot fi ridicate sau incastrate, de culori si texturi diferite, de la aproape insesizabile ca si aparenta pana la foarte sesizabile. Bineinteles, locul, marimea si forma cicatricilor joaca un rol foarte important.

Atunci cand o persoana apeleaza la corectia cicatricilor trebuie sa tina cont de faptul ca acestea pot fi imbunatatite ca si aspect dar niciodata indepartate in totatlitate.

In general, tratamentele cicatricilor pot fi:

– chirurgicale (folosind tehnici avansate de vindecare), cu rolul de minimalizare a cicatricilor pentru a se pierde mai

bine in textura pielii din zona acestora

– minimal invazive

– simple tratamente locale.

MEDO Brasov va ofera consultatii de chirurgie plastica, asigurate de Sef de Lucrari dr. Dan Ovidiu Grigorescu, medic primar medicina plastica si reconstructiva.

Se pot adresa pentru tratament, toate cazurile de chirurgie estetica si reconstructiva, chirurgia tumorilor, chirurgia mainii, chirurgia cicatricilor si tatuajelor.

Consultatiile se fac pe baza programarilor. Pentru informatii suplimentare sau programari va rugam sunati la telefon 0268 412 421

Pin It
Back to Top