MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

Medo partener ONCOCARD

       Joi, 31 mai 2012 a fost inaugurat la Brasov Centrul Regional de Diagnostic şi Tratament Oncologic, cea mai moderna unitate medicala din aceasta specialitate din Europa Centrală şi de Est. Spitalul are 170 de paturi un departament integrat de diagnostic imagistic, unul de radioterapie, chimioterapie, dar şi un laborator, toate dotate cu tehnologie medicală de ultimă generaţie. Personalul medical de specialitate este reprezentat de cei mai buni specialisti romani, dar şi specialişti din Elveţia, Germania si Ungaria de la diferite universităţi cu renume.

       MEDO a participat la inaugurare ca si partener pentru servicii de transport medicalizat si pentru ingrijirea ;i monitorizarea pacientilor la domiciliu post-spitalizare.

       Serviciul de Ambulanţă MEDO este un puternic serviciu  privat, dotat cu ambulanţe denumite Unităţi Medicale Mobile de Intervenţie şi Transport, fiind pregătit pentru a răspunde solicitărilor clienţilor  MEDO. Nu este o alternativă a serviciului public.

       Ambulanţele sunt echipate conform celor mai moderne standarde europene. Dotările speciale reprezentate de targă vacumatică, targă cu tren de rulare escamotabil şi cu sistem de fixare variabil, sisteme de încălzire/răcire în celulă de urgenţă, permit transportul pacienţilor în cele mai bune condiţii de siguranţă.  Acestea sunt facilitati care ne diferentiaza în mod pozitiv fata de celelalte servicii de ambulanta existente în Brasov.

Centrul Regional de Diagnostic şi Tratament Oncologic Brasov

Centrul Regional de Diagnostic şi Tratament Oncologic Brasov

Pin It
Back to Top