Testare ADN - teste de paternitate - cea mai mare acuratete garantata din Romania | Clinica medicală Medo Brașov

Testare ADN – teste de paternitate – cea mai mare acuratete garantata din Romania

    MEDO ofera servicii de testare a paternitatii si a inrudirii cu ajutorul analizelor de ADN, unic in Romania testare pe minum 20 de LOCI.

     MEDO este partenerul exclusiv al DDC – DNA Diagnostics Center, din Statele Unite ale Americii, lider mondial in testarea paternitatii, cu lant de laboratoare in toata lumea.

     DDC – DNA Diagnotics Center este colaborator FBI si Discovery.

     Procedura de recoltare a mostrelor de ADN este nedureroasa, prin simpla frecare a unei periute speciale pe interiorul obrazului. Un alt avantaj este acela ca nu conteaza varsta persoanei ce doreste sa efectueze acest test.

     Rezultatul obtinut in urma analizelor este de foarte mare precizie deoarece se testeaza MINIM  20 de regiuni (LOCI) de ADN ceea ce asigura o acuratete de de 500 de ori mai mare decat celelalte teste cu mai putini LOCI.

Cu cat sunt analizati mai multi LOCI pentru stabilirea paternitatii sau relatiilor de rudenie, cu atat creste mai mult acuratetea rezultatului. ESTE UNIC IN ROMANIA !!

Test de paternitate prenatal la MEDO

     Rezultatul testului il obtineti in doar 8-10 zile si la cel mai mic pret de pe piata, raportat la calitate si siguranta !!  Garantam acuratetea rezultatelor !! In caz de urgenta rezultatele se obtin in 5 zile, cu plata unei sume suplimentare de 400 lei !

     MEDO asigura consiliere personalizata clientilor, in functie de tipul solicitarilor si problemelor. Avem posbilitatea sa efectuam, la cerere, expertize extrajudiciare genetice pentru stabilirea gradelor de rudenie in cadrul unor procese de stabilire a paternitatii, maternitatii, adoptii sau succesiuni. Expertizele genetice extrajudiciare se pot efectua pentru stabilirea oricarui grad de rudenie.

     MEDO este o companie inregistrata la  ‘Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal’, astfel, fiind garantata confidentialitatea datelor.

Telefon : 0722 60 58 91, Mihaela Alexandru – Consilier client.
Pentru informatii suplimentare scrieti la adresa mihaelaa@medo.ro

Aflati totul despre aceste teste de pe site-ul  http://www.ddc-romania.com

DNA Diagnostics Center
DNA Diagnostics Center