MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big

Teste ADN si de paternitateMEDO Brasov va ofera posibilitatea de a realiza Teste ADN, Testare a paternitatii si a inrudirii cu ajutorul analizelor de ADN, acestea fiind realizate pe o cantitate de minim 20 de regiuni (LOCI).

MEDO este partenerul exclusiv al DDC – DNA Diagnostics Center din Statele Unite ale Americii, lider mondial in Teste ADN si Testarea paternitatii, cu lant de laboratoare in toata lumea.

DDC – DNA Diagnotics Center este colaborator FBI si Discovery.

Procedura de recoltare a mostrelor de testare ADN este nedureroasa, fiind realizata prin simpla frecare a unei periute speciale pe interiorul obrazului. Un alt avantaj este acela ca nu conteaza varsta persoanei ce doreste sa efectueze acest test. Testarea paternitatii poate fi realizata si prenatal.

Rezultatul obtinut in urma analizelor testului ADN este de foarte mare precizie deoarece se testeaza MINIM  20 de regiuni (LOCI) de ADN cea ce asigura o acuratete de de 500 de ori mai mare decat celelalte teste cu mai putine regiuni (LOCI).

Telefon de informatii pe pagina de contact. Click aici. Mihaela Alexandru – Consilier client teste ADN si testarea paternitatii. Pentru informatii suplimentare scrieti la adresa de la pagina de contact. Click aici.

Cu cat sunt analizate mai multe regiuni (LOCI) pentru stabilirea paternitatii sau relatiilor de rudenie, cu atat creste mai mult acuratetea rezultatului. Unitate medicala cu o asemenea precizie si acuratete nu mai exista in Romania!

Testarea ADN are multiple folosinte in medicina moderna, dar cele mai importante si folosite (exclus domeniul Criminalistic) sunt:

 • realizarea arborelui genealogic al familiei
 • predispozitia si calcularea sanselor la dezvoltarea anumitor boli (cancer, defecte genetice, etc.)
 • teste de parternitate și stabilirea relației de rudenie intre persoane

Tipurile de teste ADN si teste de paternitate care sunt oferite de catre MEDO Brasov sunt urmatoarele:

 • test ADN de paternitate cu 16,20,22 sau 25 regiuni ADN
 • test de stabilire a paternitatii in timpul sarcinii
 • test ADN de maternitate cu 16,20,22 sau 25 regiuni ADN
 • test rudenie bunic/bunica – nepot
 • test avuncular (matusa/unchi – nepot )
 • test de fraternitate
 • test ADN pentru stabilirea genei ancestrale pe linie materna/paterna
 • profile ADN  cu 16,20,22 si 25 regiuni ADN
Test ADN și test de paternitate prenatal la MEDO Brașov

Test ADN și test de paternitate prenatal la MEDO Brașov

     Rezultatul testului il obtineti in doar 8-10 zile si la cel mai mic pret de pe piata, raportat la calitate si siguranta !!  Garantam acuratetea rezultatelor !! In caz de urgenta rezultatele se pot obtine in 5 zile, cu plata unei sume suplimentare de 400 RON !

MEDO asigura consiliere personalizata clientilor, in functie de tipul solicitarilor si problemelor. Avem posbilitatea sa efectuam, la cerere, expertize extrajudiciare genetice pentru stabilirea gradelor de rudenie in cadrul unor procese de stabilire a paternitatii, maternitatii, adoptii sau succesiuni. Expertizele genetice extrajudiciare se pot efectua pentru stabilirea oricarui grad de rudenie.

MEDO este o companie inregistrata la  ‘Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal’, astfel, fiind garantata confidentialitatea datelor dumneavoastra.

Telefon pe pagina de contact. Click aici. Mihaela Alexandru – Consilier client teste ADN si testarea paternitatii.
Pentru informatii suplimentare scrieti la adresa de la pagina de contact. Click aici.

Aflati mai multe informatii despre aceste teste pe site-ul  www.ddc-romania.com

DNA Diagnostics Center
DNA Diagnostics Center

Pin It
Back to Top