MEDO Brașov

Sănătate de calitate 24 de ore din 24!

Telefon rapid (0268) 966

design-shadow-big
NOU!!!

UN NOU ACUPUNCTURIST ZHENDAO EMINENT , LUCREAZA LA MEDO BRASOV

Un NOU profesor chinez specializat in acupunctura Zhendao se afla la Brasov pentru a continua proiectul inceput de profesorul Xiao DEHUA.
 

Prof. Dr. Li Hong

Prof. Dr. Li Hong

           Prof. Dr. LI HONG a predat la institutul BEIJING HANZHANG ZHENDAO de cercetare medicala, a fost directorul tehnic al spitalului ZHENDAO din BEIJING, consul al TEHNICII STIINTEI ZHENDAO CHINA si consul principal al INSTITUTIEI DE CERCETARE DE MASAJ BEIJING.
 

           Prof. dr.Li HONG are o vasta experienta, cu numeroase studii si carti publicate pe tema terapiei ZHENDAO, avand la activ sute de mii de cazuri rezolvate prin acest gen de terapie, fiind unul dintre cei 25 de specialisti in acupunctura ZHENDAO din China.
 

           Profesorul medic Li HONG a inteles situatia financiara actuala in Romania si la pretul unei singure sedinte, acesta trateaza mai multe afectiuni.
 

           In medie, un pacient necesita intre 3-6 sedinte pentru rezolvarea unei afectiuni. Fiecare sedinta dureaza aproximativ 3-5 minute.
 

            In manevrele de stimularea a centrelor energetice este folosit un ac special, confectionat din titan, de unica folosinta. Metodele de asepsie sunt garantate si inlatura orice risc de infectare secundara.
 

            Consultatia si tratamentul sunt oferite adultilor si copiilor, in urmatoarele afectiuni:afectiuni osteo-articulare si musculare, acute si cronice; tulburari neuromotorii si senzoriale; tuburari psihice; tulburari ale functiei erectile; tulburari functionale ale organelor interne; tulburari metabolice si endocrine; dezechilibre metabolice (obezitate etc.).
 

            Pana in prezent au fost tratati la centru medical MEDO, prin aceasta terapie,peste 20000 de pacienti.
 

            Activitatea se desfasoara la centrul medical MEDO din strada Cicoarei nr.8, de marti pana vineri, intre orele 08.00-14.00.
 

            Programari si informatii la numarul de telefon 0268412421 de luni pana vineri intre orele 08.00-18.00.

Mai multe detalii in reportajul de mai jos: 

 


 

           AcupuncturaZhendao poate fi considerata una din cele mai vechi metode de tratament a suferintei umane. Primul tratament prin acupunctura Nei Tching a aparut in timpul imparatului Galben [2000iCh]. In comparatie cu acest mijloc traditional multimilenar, actualele mijloace de tratament au o verificare a timpului de citeva decenii in cel mai bun caz. Astfel folosirea extensiva a antibioticelor sau a tratamentelor hormonale se face de cel mult o jumatate de secol.
 
           Mecanismul de actiune al acupuncturii se bazeaza pe existenta energiei Qi in corpul uman. Dezechilibrul energetic duce la boala iar reechilibrea prin acupunctura a acestei energii duce la vindecare.
 
           Datorita eficientei metodei, Organizatia Mondiala a Sanatatii [OMS] a elaborat inca din 1975 o lista cu 40 de boli ce pot fi tratate prin acupunctura. Terapia durerii reprezinta o indicatie majora a acupuncturii. Migrena, dismenoreea, artrozele, lombosciatica, sunt citeva indicatii uzuale ale acupuncturii.
 
           Reabilitarea dupa accidentul vascular cerebral, astmul bronhic, arteriopatiile, hipertensiunea arteriala, unele forme ale cardiopatiei ischemice sunt alte indicatii importante ale acupuncturii.Insomnia, stresul, nevrozele pot deasemenea beneficia de acest tratament. Rezultatele incontestabile si lipsa efectelor secundare au dus in intreaga lume la cresterea numarului de pacienti care apeleaza la aceasta terapie prin acupunctura Zhendao
 
           In SUA 12 milioane de pacienti se trateaza anual prin acupunctura Zhendao. In Germania 77% din serviciile de terapie a durerii propun acupunctura Zhendao. In China si Japonia majoritatea afectiunilor beneficiaza si de tratament prin acupunctura. Avind in vedere ca 80% din populatia tarilor in curs de dezvoltare si 75% din populatia tarilor dezvoltate recurg la terapii traditionale, OMS a propus o strategie mondiala pentru integrarea medicinei traditionale in sistemele nationale de sanatate.
 

Pin It
Back to Top